0224-299 060

kinderdagverblijf Heerhugowaard

Menu

Kinderdagverblijf Heerhugowaard

Kinderdagverblijf Heerhugowaard zit sinds eind 2021 in een geheel nieuw pand op de W.M. Dudokweg. Een moderne locatie waar je je als kind graag wil ontwikkelen. De ruime speelgang met grote binnen zandbak maakt het plaatje compleet. Er zijn twee heerlijke babygroepen voorzien van glazen wanden zodat het licht er aan alle kanten doorheen komt. Door de lage muren hebben de peutergroepen een enorm ruimtelijk gevoel waardoor de kinderen heerlijk kunnen spelen. Door de warmte van het kleinschalige vaste team, die je snel leert kennen, voelt het als ouder goed om je dierbaarste bezit juist bij Fun4Kids op te laten opvangen. 

Heerlijk binnen of buiten spelen

Of het nou slecht of mooi weer is, bij kinderdagverblijf Heerhugowaard schijnt altijd de zon. De kinderen kunnen bijvoorbeeld lekker spelen in de ruime buiten- of binnen tuin, genieten ze van de vele speelhoeken of een verhaaltje in de bibliotheek. Doordat we vele unieke activiteiten en professionele zorg aanbieden maakt dit Fun4Kids een speciaal kinderdagverblijf in Heerhugowaard voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Daarom nodigen je dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding om zo deze warme sfeer te komen proeven.

Groepen

Tarieven kinderdagverblijf 2022

Tarieven kinderopvang 2023

Pakketsoort
Weken per jaar
Uren per dag
Uurprijs
Prijs per maand
Hele dagopvang
51 weken
12 uur
€ 8,97
€ 457,47
Peuterschool (8:30 - 12:30)
40 weken
4 uur
€ 8,97
€ 119,60*

* Teruggave via belastingdienst of gemeente. Peuterschool is inclusief een broodmaaltijd

40 weken:             Op aanvraag
Flexibele opvang: Wij bieden geen flexibele opvang aan.
Extra vroeg:          Op aanvraag kunt u al vanaf 6:30 uur gebruik maken van de opvang. Dit kan per keer aangevraagd worden of op contract.
51 weken:             Fun4Kids is 51 weken per jaar geopend. Van 25 december t/m 1 januari is Fun4Kids gesloten

Tarieven BSO 2023

Pakketsoort
Weken per jaar
Uren per dag
Uurprijs
Prijs per maand
VSO
40 weken
1.5 uur
€ 7,72
€ 38,60
BSO
40 weken
5 uur
€ 7,72
€ 128,67
Vakantieopvang
11 weken
12 uur
€ 7,72
€ 84,92

Extra info

  • Inclusief vervoer
  • Inclusief studiedagen
  • Mogelijkheid verlenging contract vanaf 6:30 uur
  • 40 weken of alleen vakantieopvang van 11 weken op aanvraag
  • Wij halen geen nieuwe kinderen meer op van de Ark 
  • Fun4Kids is 51 weken per jaar geopend. Van 26 december t/m 1 januari is Fun4Kids gesloten

Bereken je netto bijdrage

Bereken binnen 1 minuut het bedrag dat je netto aan ons betaald.

Ouders over Fun4Kids

Als kersverse ouders hebben we een aantal kinderdagverblijven in de omgeving bezocht. Fun4Kids viel in positieve zin enorm op. Direct hadden we een goed gevoel door de warme uitstraling, het vertrouwde gevoel dat we door de kleinschaligheid kregen en de ontzettend spontane en lieve leidsters. We hadden onze keuze dan ook snel gemaakt.

De afgelopen 5 jaren hebben wij als gezin altijd met veel plezier dit fijne kinderdagverblijf bezocht. En wat is het jammer dat mijn jongste dochter nu afscheid heeft genomen. Als je op zoek bent naar een kleinschalig kinderdagverblijf waar je kind echt gezien wordt en waar het op een fijne manier kan ontwikkelen, dan ben je bij Fun4Kids op het goede adres.

Een geweldig kinderdagverblijf met de meest lieve en gezellige juffen die er zijn! Ze hebben onze kindjes heel veel geleerd, liefde en aandacht gegeven. Onze kindjes zijn de afgelopen jaren met heel veel plezier heen gegaan. Fun4Kids heeft iedere periode wel een leuk thema en maken er altijd een feestje van! We gaan ze ook enorm missen. Wij raden dit kinderdagverblijf zeker aan.

Kies de gewenste locatie

Om deze website optimaal te laten functioneren
worden er cookies gebruikt